ATEP binnenhuisspecialisten adviseert, ontwerpt en realiseert gordijnen in alle soorten en maten.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

ATEP binnenhuisspecialisten neemt jou alles uit handen als het gaat om overgordijnen


Overgordijnen zijn van oudsher de meest voorkomende vorm van raamdecoratie. Overgordijnen creëren sfeer en warmte in uw woning en zorgen voor privacy wanneer u dat wilt. Ook de akoestiek en isolerende werking van gordijnen zullen uw vertrek positief beïnvloeden. Door onze jarenlange ervaring, en omdat wij in bezit zijn van een eigen gordijnen atelier, kunnen wij van ATEP binnenhuisspecialisten ons met recht de gordijnenspecialist onder de woninginrichters noemen. Zo kunt u voor uw overgordijnen kiezen uit diverse plooien zoals bijvoorbeeld vlinder, wave plooien of ingeslagen ringen. Onze gordijnspecialisten laten u graag onze uitgebreide collectie zien en bespreken graag alle mogelijkheden met u door.


Maak een afspraak

ATEP binnenhuisspecialisten komen vitrages bij u thuis meten en plaatsen

Vitrages ofwel glasgordijnen maken nog steeds deel uit voor de inrichting van uw woning. Ze creëren sfeer en privacy en zijn in vele soorten te leveren. Zo heeft u de keuze uit effen vitrages met looddraad, maar ook met zoom. Ook hebben wij nog steeds vitrage met kant of sluiergordijnen voor een klassieke inrichting. In ons eigen gordijnatelier worden deze vitrages geconfectioneerd met traditionele platte plooien of vlinderplooien voor een meer hedendaagse look. Onze ATEP medewerkers nemen u alles uit handen, zo komen we bij u thuis meten en alles netjes plaatsen.


De ophangsystemen van ATEP binnenhuisspecialisten maken uw gordijnen compleet.

De Ophangsystemen van ATEP Binnenhuisspecialisten

Raamdecoratie wordt steeds mooier en ook de ophangsystemen zoals gordijnroede is daar een belangrijk onderdeel van, en zal bijdragen in de sfeer van een ruimte. Bij ATEP binnenhuisspecialisten vindt u een keur van soorten en stijlen, van ingetogen tot extravagant. In hout, smeedijzer, RVS, chroom of messing. Op elke lengte en met een grote keuze in eindknoppen om uw individuele smaak mee te bekronen. De laatste trend zijn de railroeden ofwel binnenloop roeden. In plaats van ringen wordt er gebruik gemaakt van geleiders en is te gebruiken voor zowel wand als plafondplaatsing. Door gebruik te maken van een binnenloop rail of roede, kunnen uw gordijnen onder de wandsteunen worden doorgeschoven. Hierdoor vergroot u de mogelijkheid om meerdere hoeveelheden gordijnstof op een plaats te hangen. In onze showroom aan de Nieuwstraat 1 te Budel, hebben wij aan de hand van voorbeelden en borden onze roede collecties gepresenteerd. Onze medewerkers zullen graag de mogelijkheden met u besprekenNeem contact met ons op