ATEP binnenhuisspecialisten adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

ATEP binnenhuisspecialisten sinds 1920

Wij van ATEP binnenhuisspecialisten heten u van harte welkom op onze site. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al 4 generaties lang is gespecialiseerd in de woninginrichting. Door onze jarenlange ervaring denken wij met recht te mogen zeggen dat wij de woninginrichter zijn die uw woonwensen laat verwezenlijken. Kijkt u eens rustig rond op deze site en loop daarna beslist eens bij ons binnen. Onder het genot van een kopje koffie willen wij u graag verrassen door ons enorme aanbod en mogelijkheden. Onze showroom bevindt zich midden in het centrum van Budel.


Maak een afspraak

ATEP binnenhuisspecialisten neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Wij van ATEP binnenhuisspecialisten bieden u winkelgenot in een ongedwongen sfeer, zodat u rustig kunt genieten van de nieuwste trends op gebied van wonen. Onze deskundige medewerkers zullen u door middel van een ruim assortiment, met veel plezier helpen uw woonwensen te verwezenlijken. Aan de hand van grote stalen en voorbeelden kunt naar hartenlust combineren, ook bieden wij u de mogelijkheid om deze stalen mee naar huis te nemen en deze ter plaatse te bekijken.


Maak een afspraak

Service en vakmanschap bij ATEP binnenhuisspecialisten

Maatwerk aan huis.

Uw interieur zal door onze eigen vakmensen van het begin tot het einde worden verzorgd. U krijgt u altijd vooraf een duidelijke prijsofferte, waarna wij bij u thuiskomen om te meten en voor binnenhuisadvies. Onze eigen stoffeerders zullen daarna de uiteindelijke stoffering voor hun rekening nemen. ATEP binnenhuisspecialisten is niet alleen de woninginrichter voor Cranendonck en omgeving, maar ook in Limburg en België zult u onze wagens vaak zien rond rijden.

ATEP binnenhuisspecialisten bied flexibiliteit door ons eigen gordijnen atelier.

ATEP beschikt als een van de weinige woninginrichters over een eigen gordijnen atelier, welke zich boven onze zaak bevindt. Hierdoor kunnen wij zowel snel als vakkundig, vele van uw confectie wensen verwezenlijken. Wij confectioneren niet alleen uw gordijnen maar ook worden onze vouwgordijnen in ons eigen atelier geconfectioneerd en geassembleerd. De diverse confectie mogelijkheden worden in onze showroom gepresenteerd, en zullen door onze medewerkers met u worden besproken. Zo kunt u voor uw gordijnen kiezen uit b.v. een enkele, vlinder- of trippel plooi, ook kunt u kiezen voor ingeslagen ringen of de nieuwe wave plooien. Ons atelier staat voor flexibiliteit, service en kwaliteit tegen de laagste prijs.


Maak een afspraak

ATEP binnenhuisspecialisten het adres voor al uw projecten

U kunt bij ons terecht voor kleine tot middelgrote projecten tot 1000 M2. Of het nu gaat om linoleum, PVC vloeren, projecttapijt of tapijttegels wij werken met alle bekende merken uit de projectbranche. Ook op gebied van raamdecoratie kunt u voor uw project bij ons terecht. Door dat wij in het bezit zijn van een eigen gordijnen atelier, bieden wij u de beste service en kwaliteit tegen de laagste prijs. Flexibiliteit is hierdoor onze grote kracht, u vraagt wij draaien. Ons werkgebied richt zich voornamelijk in Noord-Brabant, Limburg en België ( Limburg ).


De grote merken van ATEP binnenhuisspecialisten

Bij ATEP binnenhuisspecialisten verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
A House of Happiness